Paintings
A
 
 
Alle mine motiver males 1. gang for at det kan vises og udstilles. Malerierne kan herefter bestilles i den størrelse man måtte ønske. Alle mine motiver vil maximalt blive malet i 5 eksemplarer, derefter “dør” motivet og vil aldrig blive malet igen. Dette sikrer køberen, at hvert maleri stadig er et unika. Det er håndmalet og hvert maleri varierer i udformning, da motivet tilpasses til den enkelte størrelse.  
Det at hvert motiv kan sælges 5 gange, samt at jeg sælger fra eget atelier, gør at jeg kan holde priserne nede, så alle kan være med. 
Jeg vil ud at hænge, da det først er her maleriet lever. Det er når det møder andre øjne, at det bliver til kunst. 
Pris på det enkelte maleri varierer alt efter  størrelse og motiv. Størrelsen på malerierne går typisk fra ca. 30 cm x 45 cm op til 122 cm x 180 cm men fremstiller også motiver, der breder sig over flere flader og derved bliver meget større. Alle motiver passer til alle størrelser. Her vurderer jeg enerådigt om det kan lade sig gøre.
   Ved bestilling fremsender jeg en faktura og når denne er betalt påbegyndes maleriet. I fakturaen vil de enkelte detaljer for maleriet fremgå, samt en forventet dato for afhentning. Der er stadig 100% tilfredshedsgaranti for hvert køb. Jeg vil kun have tilfredse kunder i atelieret. Hvis der er tale om fragt, samt kasse til dette, kommer denne udgift  oven i salget.
Fotografierne af malerierne, der følger herunder, er af varierende kvalitet og således ikke repræsentative for det egentlige værk. Dette er mere et udtryk for variation i kvalitet af kamera og dermed foto, end det er et udtryk for det enkelte maleri. Man kan altså ikke stole 100 % på fotoerne nedenunder.
Canvas and FramesCanvas_and_Frames.html

Ved bestilling eller spørgsmål - gå ind i contact og send mig en mail